Jó lenne szeretni valakit úgy ahogy én tudok. És az is jó lenne, ha valakinek ez érték lenne. Jó lenne, ha viszonozva lenne, és az is jó lenne, ha ez mind őszinte lenne. Jó lenne, ha valaki annak szeretne ami vagyok, nem akarna elvenni belőlem vagy hozzám tenni. És az is jó lenne, ha valaki nekem is pont úgy lenne jó ahogy van.

Jó lenne egy kis mindennapi őszinteség, egy mentsvár egy kuckó, ahol fel lehet töltekezni. Jó lenne, ha valaki ismerne, és ha valakit én is ismernék. Jó lenne, ha valakiben megtalálnám a szellemi és a lelki társam, és az is jó lenne, ha ettől még nem kéne örök hűséget fogadnom. Jó lenne, ha csak élhetnék bele a nagy világba tiszta szívvel, és nem kellene attól félnem, hogy miként sérülök ha így teszek. Jó lenne kompromisszumok nélkül szabadon szárnyalni, és engedni, hogy a szél alám kapjon ha úgy tartja kedve.

vágyak álom bizonytalanság félelem érzelem

Jó lenne kergetni minden vágyat és szenvedélyt, és az is jó lenne, ha nem unnám meg mindet egyszer. Jó lenne hinni abban hogy az érték utat tör magának a sok szar között, és azt is szívesen hinném, hogy én is érték vagyok/leszek. Jó lenne biztosan tudni, hogy ami felé haladok az jó, és jó lenne elhinni, hogy bármire képes vagyok amit csak akarok...